pozadí

neděle 29. května 2016

Kabelka pro malou slečnu

A Handbag for a Little Girl


Každé správné dítě se opičí po rodičích, chce dělat to stejné, co oni, nosit to stejné... Nastal tedy čas i naši holčičku vybavit kabelkou, abychom mohli uspokojit touhu být jako maminka.



Výšivku kočiček jsem získala od jedné hodné a velmi šikovné patchworkářky, která vlastní vyšívací stroj, dosloužilé rifle dodal nějaký člen rodiny (takové poklady se u nás totiž nevyhazují) a podšívka je dar od kamarádky z nějaké odložené sukně.


No a co se v takové kabelce obvykle nosí? Většinou pití. Zvláštní, jak může obyčejná voda získat u prcka na atraktivitě jen tím, že je v plastové láhvi a sám si ji nosí:-) No a dost často taky nějaká hračka, momentálně u nás vede maňásek Micka od Dagmar Mráčkové.




3 komentáře:

  1. Taky bych taký potřebovala. Ale já rovnou 2. Co má maminka chce Veronika a co má Veru to chce Bára. Taky budu muset udělat. Povedená. U nás dlouho vede kočka ze šapitó. Chodí každý den do školky, při spaní se dobře drží a už je roztrhlá a zašitá stužkou. To má jizvu na břiše po rození miminek jako maminka.

    OdpovědětVymazat