pozadí

sobota 8. srpna 2015

Softshellky pro dvojčata

Softshell Trousers for Twins


Ve vel. 110 se dá ještě krásně vyřádit, zvlášť, když si holčička přeje něco veselého a s kočičkama. Chlapečka prý potěší cokoliv, v ohledu oblékání je narozdíl od své sestry méně náročný. Maminka zadala barvy a zbytek už byl na mě.


Podařilo se mi najít docela dost vhodných komponentů ke kombinaci, konečně mám doma dostatečný výběr, můžu skončit s nákupy a vrhnu do zpracovávání nasyslených zásob. (Ha ha, jak dlouho si už tohle slibuji?)



Ale ani ozdobné prvky nesmí jít na úkor praktické stránky věci. Dole guma, aby se nohavice nejdřív trochu nakasaly na botu a déle rychle rostoucímu dítku vydržely, v pase náplet (je příjemný na holé tělo) s dírkou pro výměnu či utažení gumy, kapsy tak akorát, kolena se záševky jsou velmi pohodlná, reflexní prvky plní svůj účel hlavně za horší viditelnosti nebo v podvečer.

1 komentář:

  1. Jsou nádherné!!! Skvěle sladěné a vychytané. To je vždycky radost, když chce někdo něco pestrého a nápaditého :-) Chystám se na jedny kamarádčině holčičce a taky tam chci užít stužku, tak snad mi to projde :-)

    OdpovědětVymazat